Fotbal International

Cel mai bun 11 format din jucatori liberi de contract in 2021

Sursă foto: https://twitter.com/ManagingBarca

Va prezentam mai jos un adevarat dream team format din jucatori care la finalul actualului sezon vor fi devenit liber de contracte.

In fruntea listei il avem, fara doar si poate, pe Lionel Messi, jucator care numara zilele pana la 30 iunie 2021, data la care se va desparti oficial de Barcelona.

Argentinianul ar fi vrut sa plece de pe Nou Camp chiar in vara acestui an, insa dupa o adverata telenovela a acceptat cu greu ca mai are de dus la capat inca un sezon un tricoul blaugrana.

In ultimul an de contract si fara inca o prelungire a intelegerii pe masa se afla si Sergio Ramos, fundasul de 34 ani care se confunda cu istoria recenta a celor de la Real Madrd.

Un alt nume cu greutate intrat in ultimul an de contract este francezul Paul Pogba de la Manchester United, candva cel mai scump transfer din fotbal.

Acesta n-a reusit sa impresioneze in Premier League si ar putea reveni in Italia unde este dorit de fostul club Juventus. O alta posibila destinatie este si Spania, la Real Madrid.

Sergio Aguero ar putea disputa ultimul sau sezon la Manchester City, fiind dorit din sezonul viitor de Internazionale Milano. Am mai scris pe acest subiect si aici.

Iata mai jos cum arata un 11 al jucatorilor care in 2021 vor deveni liberi de contract:

Donnarumma – Garcia, Ramos, Boateng, Alaba – Ozil, Wijnaldum, Pogba – Messi, Aguero, Depay.



Cel mai bun 11 format din jucatori liberi de contract in 2021