Fotbal International

Ce urmează pentru Messi după ratarea calificării în playoff-ul MLS cu Inter Miami

Sursă foto: https://twitter.com/BarcaWorldwide

Atacantul argentinian Lionel Messi a contribuit decisiv la obținerea primului trofeu din istoria clubului Inter Miami, dar în campionat rezultatele obținute n-au reușit să îndrepte echipa spre playoff.

Echipa din Florida nu mai are nicio șansă pentru a continua în partea finală a sezonului, iar pentru Lionel Messi sezonul din MLS se va încheia pe 21 octombrie.

De aici și până la apariția speculațiilor cu privire la ce va face Lionel Messi în perioada următoare nu a mai fost decât un pas.

O întoarcere împrumut la FC Barcelona sau o eventuală trecere spectaculoasă în campionatul Arabiei Saudite sunt variantele vehiculate pentru Messi.

”Messi va avea aproximativ o lună de vacanță, care oricare alt fotbalist, așa că uitați transferul în liga saudită sau ceva similar”, a declarat un expert al fotbalului spaniol citat de BBC.

Noul sezon din MLS va debuta în februarie 2024, iar până atunci Messi va evolua pentru naționala Argentinei în meciurile cu Uruguay și Brazilia programate în luna noiembrie, în preliminariile Cupei Mondiale.

Chiar dacă a marcat 11 goluri în 13 meciuri pentru Inter Miami, Messi a punctat o singură dată în cele cinci apariții din campionat.

În vârstă de 36 de ani, Messi a plecat din fotbalul european în vara acestui an, după ce și-a încheiat contractul cu PSG.



Ce urmează pentru Messi după ratarea calificării în playoff-ul MLS cu Inter Miami