Fotbal International

Blatter i-a cerut scuze lui Ronaldo dupa ce l-a ironizat in public

Sepp Blatter, presedintele FIFA, i-a prezentat scuzele sale lui Cristiano Ronaldo dupa ce l-a ironizat la o conferinta tinuta in fata studentilor prestigioasei Universitati Oxford.

Blatter a trimis doua scrisori, una catre clubul Real Madrid si o alta pe adresa Federatiei Portugheze de Fotbal, in care a precizat ca Ronaldo este un jucator exceptional si ca se scuza pentru remarcile sale.

"Draga Cristiano vreau sa-mi cer scuze daca te-am suparat cu remarcile mele facute intr-un cadru privat. Nu am intentionat niciun moment sa te ofensez. Sunt un suporter de onoare al clubului Real Madrid si am explicat ca exista in acest moment multi jucatori foarte talentati printre care te numeri si tu. Toate cele bune", a scris Blatter pe contul sau oficial de Twitter.

Clubul Real Madrid s-a sesizat marti dupa ce in presa a aparut o inregistrare in care Sepp Blatter l-a caracterizat intr-un mod ironic pe Cristiano Ronaldo spunand despre acesta ca pe teren este ca un comandant si ca este preocupat mai mult de freza sa.

Carlo Ancelotti, antrenorul lui Real Madrid, a catalogat gestul lui Blatter ca "o lipsa de respect".



Blatter i-a cerut scuze lui Ronaldo dupa ce l-a ironizat in public