Fotbal International

Blat la Juventus - Sassulo? (video)

Cristiano Ronaldo a reusit primele sale doua goluri in Italia, in meciul lui Juventus castigat pe teren propriu contra lui Sassulo. Privind insa golurile, dar si meciul in general, se nasc cateva semne de intrebare majore. 

Sassulo a incercat de doua ori sa isi dea singura gol

Prima oara este actiunea care se poate vedea in rezumatul de mai sus cu incepere de la minutul 1:20. Centrare in careu, iar un aparator al lui Sassulo trimite spre poarta, desi mingea se indrepta lejer afara. Doar plasamentul portarului (s-a lovint mingea de el), pentru ca nu a  fost vorba de un reflex, a tinut tabela 0-0.

A doua oara (foto sus), cei de la Sassulo au incercat din nou un autogol, in a doua repriza. Scenariul? La fel ca prima oara: o minge care se indrepta spre afara a fost deviata in cealalta directie, spre poarta, cu capul. Faza incepe la 1:52 si estea cea din care Ronaldo a deschis pana la urma scorul.

Cand nimeni nu mai alearga in aparare

O actiune si mai dubioasa a dus la golul de 2-0 al lui Ronaldo. De la 2:50, plus reluarile. 

In captura de ecran prinsa de sus, se vede cum 7 jucatori ai lui Juventus sunt mai aproape de poarta adversa, in fata lor fiind doar 4 jucatori de la Sassulo.

Sau, numarand altfel, in centrul terenului sunt 6 jucatori de la Juventus in pozitie de plecare, iar Sassulo se apara doar cu 2 oameni!

Privind imaginea de mai sus, oricine ar spune ca jucatorii in alb sunt aparatorii, iar cei in negru atacanti. Insa, este invers.



Blat la Juventus - Sassulo? (video)