Fotbal European

Spectacol cu cinci goluri intre Manchester City si Liverpool in Cupa Ligii | Programul sferturilor

Sursă foto: https://twitter.com/IlkayGuendogan/

Echipele Manchester City si Liverpool s-au duelat pentru un loc in sferturile de finala din Cupa Ligii. Castig de cauza au avut pana la urma “cetatenii” lui Pep Guardiola, dupa un meci castigat pe teren propriu, cu 3-2.

Erling Haaland a avut nevoie de doar zece minute pentru a deschide scorul cu o reluare atipica din interiorul careului dupa o centrare de pe flancul stang.

“Cormoranii” au egalat dupa alte zece minute prin Carvalho, care a speculat o bresa in centrul defensivei gazdelor si a marcat cu latul in dreapta portarului.

Partea secunda avea sa debuteze furtunos, cu doua goluri in mai putin de trei minute, protagonisti fiind doi jucatori de top care au ratat prezenta la Cupa Mondiala.

Algerianul Mahrez a preluat spectaculos in careu si a finalizat pentru 2-1, pentru ca un minut mai tarziu egipteanul Mohamed Salah sa aduca egalarea.

Ake a marcat golul victoriei pentru Manchester City, in minutul 58, formatia lui Pep Guardiola completand tabloul sferturilor de finala in Cupa Ligii, acolo unde mai sunt calificate Charlton Athletic, Leicester City, Manchester United, Newcastle United, Nottingham Forrest, Southampton si Wolverhampton.

Programul sferturilor de finala:

Manchester United v Charlton Athletic

Southampton v Manchester City

Nottingham Forest v Wolverhampton

Newcastle United v Leicester City

Meciurile din sferturi vor avea loc in 9 ianuarie 2023.



Spectacol cu cinci goluri intre Manchester City si Liverpool in Cupa Ligii | Programul sferturilor