Fotbal European

Cotă de peste 50 la început de week-end cu Modul Multiplu, pe Betano!

Etapa a 4-a din playout și playout debutează, vineri, 12 aprilie, cu două meciuri în care niciuna dintre echipele implicate nu-și permite luxul de a ceda vreun punct. De asemenea, în principalele campionate din Europa sunt programate primele meciuri ale etapelor din acest week-end, confruntări cu miză pentru evitarea retrogradării și lupta pentru cupele europene. 

Acum, pe Betano, beneficiezi de un extra câștig de 20% pentru un bilet multiplu cu șase selecții din fotbal, așa cum vom vedea în exemplul de mai jos.

Un Bonus Multiplu excelent oferit de Betano

În cazul meciurilor de fotbal, Betano oferă jucătorilor săi un Modul Multiplu mai puternic care se aplică de acum la minimum trei selecții pe un bilet multiplu, față de patru selecții cum era în trecut, și poate ajunge până la un maxim posibil de 14 selecții și un extra câștig de 70%. Încă de la a doua selecție în partea dreapta a ecranului, sub selecția pariurilor, jucătorul este informat că va beneficia de bonus dacă va alege încă o selecție, cea de-a treia.

Șase selecții, un singur bilet cu o cotă de peste 50!

Din oferta Betano de vineri 12 aprilie am ales șase meciuri de fotbal din Liga 1 și campionatele Europei, și am mizat pe cota mai mari de 1.50 la fiecare meci în parte pentru a debloca astfel Modul Multiplu, în cazul acesta de 20%, care înseamnă un potențial câștig mai mare. La meciurile de fotbal oferta este valabilă pentru piețele Rezultat final, Total Goluri - Peste/Sub și Ambele echipe înscriu - Da/Nu.

UTA – Hermannstadt (17:30)
Rezultat final – UTA (cota 2.52)

Liderul din playout primește vizita echipei de pe locul patru, UTA și Hermannstadt fiind despărțite de trei puncte înaintea meciului direct. În sezonul regular fiecare echipă și-a câștigat meciul de pe teren propriu, 2-1 pentru Hermannstadt și 2-0 pentru UTA. Arădenii au pierdut un singur meci din ultimele cinci, în timp ce Hermannstadt are o singură victorie în ultimele cinci etape.

Universitatea Craiova – Farul (20:30)
Ambele echipe înscriu – Da (cota 1.80)

Rămasă fără antrenor după demiterea bulgarului Ivaylo Petev, Universitatea Craiova primește vizita campioanei sezonului trecut după două înfrângeri la rând fără gol marcat. Farul a câștigat un singur meci în ultimele cinci etape și are nevoie de victorie pentru a mai spera la podium. Nici Universitatea Craiova nu-și permite vreun pas greșit dacă vrea să rămână în cursa pentru cupele europene, după eliminarea din Cupa României Betano.

Augsburg – Union Berlin (21:30)
Rezultat final – Augsburg (cota 2.05)

Doar două înfrângeri a înregistrat Augsburg în ultimele zece meciuri pe teren propriu în Bundesliga, eșecuri venite în fața primelor două clasate, Leverkusen și Bayern Munchen. De cealaltă parte, Union Berlin a pierdut nouă din cele 14 meciuri disputate în deplasare sezonul acesta. Echipa din capitala Germaniei a pierdut ultimele trei vizite pe terenul lui Augsburg.

Lazio – Salernitana (21:45)
Total goluri – Peste 2.5 (cota 1.72)

Cel puțin trei goluri au fost marcate în nouă din ultimele 13 meciuri ale echipei din Salerno. Doar două victorii a obținut ultima clasată Salernitana în actualul sezon din Serie A, una dintre cele două fiind în meciul tur cu Lazio (2-1). Salernitana s-a impus de asemenea și la ultima vizită pe Olimpico, 3-1.

Metz – Lens (22:00)
Ambele echipe înscriu – Da (cota 1.82)

În trei din ultimele patru meciuri disputate de Metz pe teren propriu în Ligue 1 au fost marcate cel puțin trei goluri. Lens a avut de asemenea parte de cel puțin trei goluri în ultimele două meciuri din deplasare. Metz are o singură victorie în ultimele cinci etape și încă speră să evite retrogradarea, în timp ce Lens luptă pentru cupele europene, deși n-a mai câștigat de patru meciuri în campionat. Metz a câștigat în tur, cu 1-0.

Betis – Celta Vigo (22:00)
Ambele echipe înscriu – Da (cota 1.80)

Din ultimele opt meciuri disputate pe teren propriu în campionat Betis a încheiat jumătate la egalitate. Celta Vigo a remizat în patru din ultimele nouă partide în deplasare. Patru de 0-0 a înregistrat Betis în actualul sezon, în timp ce Celta are trei remize albe. Pe Betano, la 0-0 se primește miza înapoi. Detalii aici. Betis a pierdut ultimele patru meciuri în care a primit cel puțin două goluri. Celta Vigo e prima peste linia retrogradării și speră să profite de forma slabă a andaluzilor. Celta s-a impus în ultimele trei meciuri directe și este neînvinsă în ultimele cinci confruntări cu Betis.

Pe cele șase meciuri de fotbal de mai sus am obținut cota 52.39 pe un bilet multiplu, iar cu o miză de 50 de lei potențialul câștig este de 2.619,81 de lei. Și pentru că am deblocat Modul Multiplu jucând cote mai mari de 1.50, am obținut și un extra câștig de 20% oferit de Betano care înseamnă 513,96 de lei adăugați la posibilul câștig de mai sus.

Cotele prezentate în acest material sunt informative și pot suferi modificări până la ora meciurilor. De asemenea, alegerile făcute au un caracter demonstrativ, fiecare jucător având libertatea de a-și construi biletul pe Betano după propria pricepere și inspirație.

Oferta Modul Multiplu nu se aplică pariurilor plasate pe meciurile și piețele cu marjă 0% (Mega Cote).

Extra câștigurile nu se aplică la pariurile duble cu un meci de baschet/tenis combinat cu un meci de fotbal.

Urmărești și pariezi

Pe Betano, orice transmisiune live de sport se transformă într-o experiență de pariere, în care poți plasa predicțiile tale și juca în timp ce vezi meciul dorit, cum este cazul partidelor din Serie A, Bundesliga, La Liga și Ligue 1.

Pentru a accesa Urmărești și pariezi, primul pas este să te autentifici în contul tău Betano și apoi să accesezi partida pe care dorești să o urmărești și pe care vrei să pariezi. Apoi, apasă pe opțiunea de Streaming LIVE. Pentru a te bucura de întreaga experiență a transmisiunii în direct, asigură-te că ai activat modul full screen, făcând click pe iconiță sau rotind ecranul telefonului tău.

În timp ce pe ecran vezi în direct meciul favorit, vei observa și cotele de pariere aferente partidei, aflate în partea dreaptă a ecranului tău. Vor apărea pe rând mai multe pariuri populare, printre care poți naviga cu glisare stânga-dreapta („swipe”).



Cotă de peste 50 la început de week-end cu Modul Multiplu, pe Betano!