Fotbal European

Real Madrid invinge Manchester United in Supercupa Europei

Sursă foto: twitter.com/realmadriden

Detinatoare a Ligii Campionilor, echipa spaniola Real Madrid a castigat, marti seara, pentru a patra oara in istorie Supercupa Europei, dupa 2-1 in fata celor de la Manchester United.

Disputata pe o caldura infernala la Skopje, cu 37 de grade la ora partidei, meciul a avut mai degraba aspectul unui amical, din acest punct de vedere fiind sub ceea ce ne-a oferit in aceasta vara International Champions Cup.

Real Madrid a deschis scorul prin Casemiro la jumatatea primei reprize dupa o pasa a lui Carvajal peste intreaga aparare adversa.

La sapte minute de la reluare, campioana Spaniei si-a dublat avantajul prin Isco dupa o combinatie rapida cu Bale. Internationalul spaniol a finalizat cu sut la coltul lung.

Manchester United a redus din diferenta prin Lukaku in minutul 62. Matic a sutat din afara careului, iar portarul Navas a respins in fata pana in picioarele puternicului atacant belgian.

Pentru Jose Mourinho, primul antrenor care disputa trei Supercupe cu trei echipe diferite, este al treilea trofeu de acest gen ratat dupa cele din 2003 (cu Porto) si 2013 (cu Chelsea).



Real Madrid invinge Manchester United in Supercupa Europei