Fotbal European

Nu scapa de sanctiuni. UEFA pregateste raspunsul pentru cele 12 cluburi care au format Superliga

Sursă foto: https://twitter.com/Val202/

Aleksander Ceferin, presedintele UEFA, a anuntat ca cele 12 cluburi care au format Superliga nu vor scapa de consecintele aceste alegeri.

Aceasta in pofida faptului ca noua dintre cele 12 cluburi au anuntat ca ies din acest proiect initiat de Florentino Perez de la Real Madrid.

“Fiecare trebuie sa suporte consecintele pentru ceea ce a facut si nu putem pretinde ca nu s-a intamplat nimic.

“Nu poti face asa ceva si apoi sa spui ca ai fost pedepsit pentru ca sunt urati de altii. Ei n-au alte probleme decat cele pe care le-au creat singuri

“Nu este deloc in regula ceea ce au facut si vom vedea in zilele urmatoare ce avem de facut”, a declarat Ceferin pentru Daily Mail.

Presedintele UEFA a mai lasat de inteles ca cele sase cluburi din Anglia care s-au retras primele din Superliga vor avea parte de un tratament special.

“Pentru mine exista trei grupuri in cadrul celor 12: cele sase echipe din Anglia care au iesit primele, apoi celelalte trei (Atletico Madrid, AC Milan si Internazionale) si la urma cele trei care cred ca Pamantul e plat si ca Superliga inca exista (Real Madrid, Barcelona si Juventus). Exista o mare diferenta intre aceste echipe”, a mai spus Ceferin.

Potrivit acestuia inca nu s-a decis daca masurile luate vor avea un caracter disciplinar sau vor fi luate la nivelul Comitetului Executiv.

“Vom vedea. Estea prea devreme sa spunem acum”, a spus boss-ul UEFA.

“Uitati, am fost complet impresionat de reactia suporterilor si a intregii comunitati a fotbalului, as spune in general a societatii. Niciodata n-am mai vazut ceva similar”, a concluzionat Ceferin.



Nu scapa de sanctiuni. UEFA pregateste raspunsul pentru cele 12 cluburi care au format Superliga