Fotbal European

Napoli - Cremonese (marti, 21:45). Echipele probabile si cotele FORTUNA

Sursă foto: https://twitter.com/Napoli_Brasil

Liderul din Serie A intalneste ultima clasata Cremonese, marti seara, intr-un meci din optimile Cupei Italiei.

Cotele FORTUNA: Napoli 1.28| Egal 5.60| Cremonese 9.40

Napoli e pe cai mari dupa 5-1 cu Juventus pe teren propriu in campionat. Un succes in urma caruia gruparea de langa Vezuviu s-a desprins la noua puncte in fruntea ierarhiei din Serie A.

Cremonese, echipa romanilor Vlad Chiriches si Ionut Radu, ocupa ultimul loc in clasamentul primei ligi din Italia, fara vreun succes obtinut in cele 18 etape de pana acum.

Doar sapte puncte a obtinut Cremonese, echipa care a pierdut patru din ultimele cinci meciuri oficiale.

Pana acum in Cupa Italiei cei de la Cremonese au trecut de Ternana (3-2) si de Modena (4-2), ambele meciuri pe teren propriu. La ultima confruntare a fost nevoie de loviturile de departajare.

Napoli a castigat noua din ultimele zece meciuri oficiale pe teren propriu, fiind neinvinsa pe stadionul care poarta numele lui Diego Maradona din 10 aprilie 2022, de la un 2-3 cu Fiorentina. De atunci au fost nu mai putin de 12 meciuri fara infrangere pentru Napoli acasa.

Echipele probabile

NAPOLI (4-3-3): Sirigu; Bereszyinski, Ostigard, Juan Jesus, Olivera; Ndombele, Lobotka, Anguissa; Elmas, Simeone, Raspadori.

CREMONESE (3-5-2): Carnesecchi; Aiwu, Bianchetti, Vasquez; Sernicola, Pickel, Castagnetti, Meité, Valeri; Ciofani, Okereke.



Napoli - Cremonese (marti, 21:45). Echipele probabile si cotele FORTUNA