Fotbal European

Milan si Lazio pentru un loc in finala Cupei Italiei

Sursă foto: https://twitter.com/ilfaroonline/

Echipele AC Milan si Lazio Roma se infrunta, miercuri seara, pe San Siro pentru calificarea in ultimul act al Cupei.

Cum Juventus Torino a fost eliminata din competitie, fiecare dintre formatiile ramase in Cupa Italiei viseaza sa puna mana pe trofeu.

Meciul tur de pe Olimpico s-a incheiat nedecis, scor 0-0, in 26 februarie, astfel ca partida de la Milano va fi una deschisa oricarui rezultat.

Vedeti aici cotele oferite de BAUMBET pentru Milan - Lazio

Milan lupta si in campionat pentru obtinerea unui loc in editia viitoare a Champions League, insa rossonerii au scapat printre degete victoria in weekend la Parma, fiind egalati pe final de meci.

Lazio a pierdut acasa cu deja retrogradata Chievo (1-2), a treia infrangere in ultimele cinci meciuri de campionat, fiind tot mai departe de Champions League.

De altfel, cele doua formatii care se infrunta miercuri seara nu traverseaza o perioada prea fasta, obtinand cate o singura victorie in ultimele cinci meciuri.

Interesant este ca pentru Milan acea victorie a fost obtinuta tocmai contra lui Lazio, scor 1-0, pe 13 aprilie, intr-un meci disputat de asemenea pe San Siro si care s-a incheiat cu o incaierare generala.

Lazio n-a mai invins-o pe Milan din 10 septembrie 2017. A fost atunci un 4-1 in campionat pe Olimpico. Au urmat doua victorii pentru Milan si nu mai putin de patru remize consecutive, dintre care trei fara goluri.

Echipele probabile

Milan: Reina; Caldara, Musacchio, Romagnoli; Calabria, Kessie, Bakayoko, Laxalt; Suso, Castillejo, Piatek.

Lazio: Strakosa – Bastos, Luiz Felipe, Acerbi – Romulo, Milinkovic, Leiva, Luis Alberto, Lulic – Immobile, Correa.

Radu Stefan e suspendat pentru acest meci.



Milan si Lazio pentru un loc in finala Cupei Italiei