Fotbal European

Manchester United – Charlton (marti, 22:00). Cotele FORTUNA si echipele probabile

Sursă foto: https://twitter.com/MU_Foundation/

Cupa Ligii Angliei a ajuns in faza sferturilor de finala, runda care programeaza, printre altele, duelul dintre Manchester United si Charlton Athletic, echipa din esalonul al treilea (League One).

Cotele FORTUNA: Man.United 1.15| Egal 8.60| Charlton 15.00

Pana acum cei de la Manchester United au eliminat Aston Villa (4-2) si Burnley (2-0) din Cupa Ligii, competitie pe care “Diavolii” au castigat-o de cinci ori in istorie, ultima oara in 2017.

Manchester United are o serie pozitiva impresionanta, cu sapte victorii consecutive in toate competitiile.

Echipa lui Erik Ten Hag a ajuns pe locul patru in clasamentul din Premier League amenintand prima pozitie ocupata de Arsenal.

Manchester United a primit gol intr-un singur meci din ultimele cinci disputate, in victoria 3-1 cu Everton din Cupa Angliei.

Charlton Athletic, o fosta echipa in Premier League, evolueaza in prezent in al treilea esalon din fotbalul englez, ocupand locul 12.

Inceputul anului a adus doua victorii la rand pentru Charlton in campionat, 3-1 in deplasare cu Portsmouth si 2-1 pe teren propriu cu Lincoln.

Echipele probabile

Man.United: Dubravka – Wan-Bissaka, Maguire, Lindelof, Malacia – Rashford, McTominay, Bruno, Van de Beek, Garnacho – Martial.

Charlton: Maynar-Brewer – Chin, Inniss, Lavelle, Ness, Sessegnon – Rak-Sakyi, Dobson, Fraser, Payne – Leaburn.



Manchester United – Charlton (marti, 22:00). Cotele FORTUNA si echipele probabile