Fotbal European

Luis Enrique da cartile pe fata. De ce l-a indepartat pe Roberto Moreno

Nationala Spaniei, calificata de pe primul loc in grupa preliminara la EURO 2020, a trecut printr-o convulsie puternica dupa 5-0 cu Romania la Madrid.

Luis Enrique a revenit in forta pentru a-si lua inapoi ce i se cuvenea de drept, anume postul de selectioner, alungandu-l la propriu pe fostul sau colaborator Roberto Moreno.

Un Moreno care a batut Romania de doua ori, 2-1 la Bucuresti si 5-0 la Madrid, dar care a parasit nationala Spaniei pe usa din dos.

”Sunt obligat sa dau explicatii pe care nu as fi vrut sa le dau, asta pentru ca exista o polemica. La 12 septembrie, intr-o intalnire la mine acasa, i-am spus ca ma simt bine si ca vreau sa antrenez din nou. El mi-a spus ca vrea sa fie antrenor principal la EURO si apoi sa redevina secundul meu. Aceasta ambitie a lui mi-a aratat ca nu imi este loial”, a spus Luis Enrique despre Roberto Moreno.

”Viata iti permite sa vezi cine iti este prieten sau nu, in cine poti avea incredere sau nu. In ceea ce priveste aspectul profesional, n-am ce sa-i reprosez lui Moreno”, a mai spus Luis Enrique.

In alta ordine de idei, tehnicianul in varsta de 49 ani mai spus ca-l vede pe Sergio Ramos evoluand pentru Spania la Jocurile Olimpice de la Tokyo, acolo unde printre participante se va numara si nationala Romaniei cu Mirel Radoi pe banca.



Luis Enrique da cartile pe fata. De ce l-a indepartat pe Roberto Moreno