Fotbal European

Liverpool s-a incurcat de modesta Shrewsbury in Cupa Angliei

Sursă foto: https://twitter.com/LFC

Liderul la zi din Premier League s-a vazut egalata (2-2) dupa ce a condus cu 2-0 imediat dupa pauza.

Fara nu mai putin de noua jucatori din prima echipa, Liverpool a parut pana la un punct ca are o misiune usoara pe terenul lui Shrewsbury, echipa din al treilea esalon al fotbalului englez.

Golul lui Curtis Jones (18 ani) si autogolul lui Donald Love din debutul partii secunde au adus un avantaj linistitor pentru ”cormorani”.

Rezerva Jason Cummings a venit de pe banca si a adus egalarea cu doua goluri intr-un interval de doar zece minute.

Adrian, portarul lui Liverpool, a avut mai multe interventii prin care a pastrat tabela in echilibru, astfel ca partida se va rejuca pe Anfield Road pentru desemnarea echipei calificate in turul 5.

De la 2-2 cu West Brom in Premier League, in aprilie 2018, Liverpool nu a mai ratat victoria intr-un meci in care a condus cu cel putin doua goluri diferenta.

Jurgen Klopp a anuntat inca de pe acum ca nu va miza pe jucatorii de la prima echipa.

”Le-am spus baietilor inca de acum doua saptamani ca vom avea o pauza de iarna, asa ca nu vom fi acolo. Premier League ne-a spus sa respectam pauza de iarna. Asta facem. Daca FA nu o respecta, noi nu putem schimba asta. Nu vom fi acolo”, a spus-o Klopp in clar.

Managerul german a mai declarat ca tinerii lui Liverpool de la echipa a doua primesc misiunea de a califica echipa in Cupa Angliei.Liverpool s-a incurcat de modesta Shrewsbury in Cupa Angliei