Fotbal European

Lionel Messi face apel pentru reluarea cautarilor lui Emiliano Sala

Sursă foto: https://twitter.com/Cleansheet

Marele Lionel Messi a reactionat pe retelele de socializare printr-un mesaj prin care solicita autoritatilor competente sa reia operatiunile de cautare a fotbalistului Emiliano Sala, disparut luni noapte deasupra Canalului Manecii intr-un avion privat.

“Atata timp cat exista posibilitati, o farama de speranta, va rugam sa nu renuntati sa il cautati pe Emiliano”, a publicat Messi.

De asemenea, Gonzalo Higuain a luat si el pozitie in acest sens.

“Nu trebuie sa se opreasca, trebuie sa se mearga pana la capat. Le cer tuturor oamenilor sa solicite continuarea ca Emiliano Sala sa fie gasit”, sustine si Higuain, jucator care a ajuns in aceasta iarna in Premier League la fel ca si Sala.

Autoritatile britanice impreuna cu cele franceze au anuntat joi seara incheierea operatiunilor de cautare a avionului disparut de pe radare si la bordul caruia se afla Sala si pilotul.

In alta ordine de idei, un specialist in probleme de aviatie a vorbit la BBC Radio si a ridicat o intrebare foarte buna.

“Problema este daca un avion cu un singur motor ar trebui sa zboare noaptea, deasupra apei si transportand pasageri. Este o combinatie foarte urata si aceasta este adevarata problema”, a declarat Alastair Rosenchein.



Lionel Messi face apel pentru reluarea cautarilor lui Emiliano Sala