Fotbal European

Fara Messi si Ronaldo la televizor in Romania. Salvarea vine din online

Vesti nu tocmai placute pentru iubitorii fotbalului european din Romania ,dupa ce nicio televiziune de la noi nu s-a inghesuit sa achizitioneze pana acum drepturile de transmitere a partidelor din La Liga si Serie A pentru sezonul urmator.

Pachetul achizitionat de RDS si Telekom pentru campionatele din Spania si Italia a expirat la finalul sezonului precedent, iar suma solicitata de noul detinator al drepturilor TV pentru aceste tari este unul urias, anunta Gazeta Sporturilor.

Mediapro, compania care detine pachetul pentru La Liga si Serie A in urmatorii trei ani, solicita 35 milioane de euro, cu mult peste pachetul achizitionat la comun de RDS si Telekom pentru Champions League si Europa League in intervalul 2018-2021.

Cu toate acestea, iubitorii fotbalului din Romania pot urmari cele doua campionate in online prin intermediul unui cont deschis la Betano, compania de pariuri sportive care ofera continut live video pentru La Liga, Serie A si alte competitii de top.

Revine Bundesliga

Dupa ce un an nu s-a vazut in Romania, prima liga germana revine din aceasta vara pe micile ecrane din tara noastra, partidele din Bundesliga urmand a fi transmise pe frecventele Digi Sport si Telekom Sport.

Vom mai vedea prima liga franceza la Digi Sport, campionat unde tocmai a ajuns legendarul portar italian Gianluigi Buffon la Paris Saint-Germain.

Premier League se va vedea in continuare pe Eurosport varianta SD.



Fara Messi si Ronaldo la televizor in Romania. Salvarea vine din online