Fotbal European

Egal intre Barcelona si Real Madrid in Cupa Regelui Spaniei

Sursă foto: twitter.com/fcbarcelona

Echipele FC Barcelona si Real Madrid au remizat, scor 1-1, miercuri seara, in mansa tur a semifinalelor Cupei Regelui Spaniei. Calificarea se decide in returul de pe Santiago Bernabeu. 

Meciul de pe Nou Camp a inceput practic de la 1-0 pentru Real Madrid, dupa ce Lucas Vazquez a reluat in poarta pasa lui Vinicius in minutul 6.

Real a ramas echipa mai buna in debutul partidei si Pique avea sa se opuna salvator in minutul 13 la reluarea lui Vinicius dupa o contra taioasa a Realului. 

Abia in minutul 19 Barcelona s-a aratat periculoasa pe faza ofensiva, insa Malcom a ratat singur cu portarul. De la margine se ridicase oricum in mod eronat fanionul. 

Barcelona a impins liniile si in minutul 27 a venit prima ocazie la lovitura de cap trimisa de Pique din centrarea lui Malcom. 

Cinci minute mai tarziu transverala i-a salvat pe cei de la Real la reluarea lui Rakitic. 

In minutul 35 Luis Suarez a cautat poarta cu un sut din 16 metri si doar parada spectaculoasa a lui Navas a pastrat echipa madrilena la conducere. 

Barcelona a continuat sa macine in gol dupa pauza, astfel ca intregul stadion l-a cerut pe Messi in teren. Pe acest fond a venit sutul lui Coutinho peste poarta in minutul 52, moment in care camerele l-au fixat pe Messi in timp ce se pregatea pe margine. 

Pana la intrarea lui Messi echipa blaugrana a restabilit egalitatea prin Malcom, dupa ce intr-o prima faza Suarez reluase in bara. Totul a pornit insa de la un lung de linie trimis de Lenglet pentru sprintul lui Alba. 

In cele din urma Messi si-a facut intrarea in teren in minutul 63, cel schimbat fiind Coutinho dupa o prestatie foarte slaba.

Barcelona a ramas echipa mai periculoasa pana la final, dar tabela nu s-a mai modificat, astfel ca totul se va decide in returul programat la Madrid pe 27 februarie. 

Cele doua echipe se vor intalni din nou pe 2 martie in campionat, de asemenea pe terenul Realului. 



Egal intre Barcelona si Real Madrid in Cupa Regelui Spaniei