Fotbal European

Curiozitatile pandemiei. Focarul de covid anuntat la Liverpool a fost in realitate o alarma falsa

Sursă foto: https://twitter.com/axadletm/

Echipa Liverpool si-a anulat partida cu Arsenal din semifinalele Cupei Ligii Angliei, dupa ce mai multi jucatori si inclusiv antrenorul Jurgen Klopp au iesit pozitivi la testele pentru covid.

In realitate insa, dupa cum recunoaste chiar managerul german, lucrurile au stat putin diferit decat au fost prezentate in termeni alarmisti.

"Situatia este exact cea pe care v-o spun acum. Saptamana trecuta am avut ceva ce am crezut ca este un focar, dar s-a dovedit ca in realitate au fost multe rezultate fals pozitive.

"Dar regulile spune ca toti acei jucatori cu teste fals pozitive nu pot juca, asa ca am decis sa amanam aceasta partida", a spus Jurgen Klopp pentru covid-tests-klopp-22693884">Liverpool Echo.

Managerul german a mai declarat ca in realitate doar jucatorul Trent Alexander-Arnold a avut un test cu adevarat pozitiv la covid.

Amanarea primei manse a semifinalei cu Arsenal da peste cap programul. Astfel, joi se va disputa mansa inaugurala in ziua cand trebuia sa se joace in mod normal returul. Acesta va avea loc pe 20 ianuarie la Londra.



Curiozitatile pandemiei. Focarul de covid anuntat la Liverpool a fost in realitate o alarma falsa