Fotbal European

Ancelotti: "A vorbi despre umilire e lipsa de respect"

Sursă foto: https://twitter.com/PlayersSayings

Real Madrid a pierdut Supercupa Spaniei in fata rivalei Barcelona, dar antrenorul Carlo Ancelotti respinge categoric ideea de "umilire" a echipei sale.

Ancelotti considera ca greselile comise de Real Madrid au decis meciul de la Ryadh castigat de Barcelona, cu 3-1.

"Erau greseli care adesea erau usor de evitat. Am pierdut multe dueluri, nu am pus suficienta intensitate, am ratat foarte multe lucruri. In concluzie, a fost un meci incomplet in multe faze. A fost un joc prost pentru toata lumea, dar a vorbi despre umilire e lipsa de respect. Pur si simplu am pierdut un meci cu Barcelona", a declarat Ancelotti.

Tehnicianul italian a mai spus ca este o perioada complicata din sezon, dar promite ca va repara situatia.

"Nu este o infrangere critica, desi este o parte complicata a sezonului nostru. Se mai intampla si vom repara asta. Echipa are resurse pentru a reveni si vom juca pe toate fronturile pana la final. Suntem o echipa obisnuita sa jucam finale si sa le castigam, dar acum am pierdut, dar avem resursele pentru a reveni. Real Madrid revine mereu", a concluzionat Ancelotti.

Pe langa batalia din campionat, unde Real Madrid ocupa locul secund, pentru "Albi" urmeaza Cupa Mondiala a Cluburilor, reluarea Ligii Campionilor si Cupa Spaniei.



Ancelotti: "A vorbi despre umilire e lipsa de respect"