Echipa Nationala

Piturca: “Sansele sunt minime. Nu putem duce doua jocuri la patru zile”

Selectionerul Victor Piturca acuza forma jucatorilor sai si spune ca tricolorii nu pot evolua la intensitate maxima in doua jocuri de mare importanta. Ghinionul a fost de asemenea blamat, iar sansele de calificare la baraj sunt minime in acceptiunea antrenorului primei reprezentative.

“A fost un meci greu, dificil, dar cu ocaziile din prima si sa primesti gol de o asemenea maniera...Am facut prea multe greseli. Este a treia experienta de acest fel in care jucam un meci la nivel mare, dar apoi nu mai avem forta sa mai jucam si al doilea meci. Am avut doua bare, a ratat si Goian in minutul 92”, a declarat Piturca la Gsptv.

“Trebuie sa privim inainte, mai avem doua jocuri, si trebuie sa le castigam. Suntem la mana rezultatelor. Vom vedea ce se va intampla. Sansele sunt minime si situatia s-a schimbat dramatic in doar cateva zile”, a mai spus selectionerul.

Selectionerul mai crede ca n-a fost niciun fel de relaxare dupa meciul cu Ungaria: "Pur si simplu nu putem duce doua jocuri la un interval de patru zile".

Romania a pierdut cu Turcia, scor 0-2, si a coborat pe locul patru in clasamentul Grupei D.



Piturca: “Sansele sunt minime. Nu putem duce doua jocuri la patru zile”