Echipa Nationala

Piturca: “Am avut meciul in mana. Un gol primit dupa un fault inexistent”

Selectionerul Victor Piturca este de parere ca Romania a ratat nemeritat victoria cu Ungaria si ca golul adversarilor a venit dupa un fault care nu a existat. 

“Am avut jocul in mana. Am controlat jocul in mare parte din timp. Era obligatoriu sa marcam cel de-al doilea pentru a nu avea emotii. N-am reusit si in schimb am luat un gol la un fault inexistent. Aceasta este viata in fotbal, micile detalii si neatentii te costa. Era chiar sa primim si cel de-al doilea gol dupa ce am primit golul. O victorie era aur, dar sper sa castigam la Helsinki. Daca am reusi, n-ar mai fi o problema acest rezultat din aceasta seara”, a declarat Piturca dupa meci.

[news-109991]

"Baietii au jucat la capacitate maxima, dar sunt unii care nu joaca foarte mult la echipa de club. Am primit un gol din faza fixa, dar puteam dupa o greseala a lui Chiriches sa primim si al doilea gol. Le-am spus baietilor ca si noi am egalat in Ungaria in minutul 93, asa ca se intampla, face parte din joc. In vestiar i-am gasit pe baieti cu capul in jos si le-am spus ca nu asa se comporta jucatorii profesionisti", a mai spus Piturca.

Despre Sanmartean selectionerul a spus ca a facut un meci foarte bun, dar ca a iesit usor accidentat.

[news-109984]

“Sanmartean a facut o repriza remarcabila. Din pacate a simtit dureri la coapsa piciorului stang. A fortat putin si sper sa nu aiba ceva mai grav”, a mai spus Piturca.

Despre retragerea tricolorilor in partea secunda, Piturca s-a facut ca ploua si a raspuns ca “asa este jocul Romaniei”.

“Noi am jucat ca de obicei, cum jucam. Era normal ca trecand timpul sa fim sub presiune si ungurii sa ne atace. Golul a venit in urma unui fault inexistent, sau cel putin asa am vazut noi. Se intampla, in sfarsit”, a completat Piturca.

Romania-Ungaria s-a incheiat 1-1, sambata seara, in preliminariile EURO 2016.



Piturca: “Am avut meciul in mana. Un gol primit dupa un fault inexistent”