Echipa Nationala

Van Gaal dezvaluie secretul Romaniei

Louis van Gaal a vorbit miercuri despre motivul pentru care Romania s-a calificat in barajul Cupei Mondiale 2014, in fata Turciei.

"Echipa Romaniei s-a calificat pentru ca a speculat mai bine momentele cheie", a spus Louis van Gaal. "Nu a fost pentru mine o surpriza ca nu s-a calificat Turcia, ei au o echipa cu mai multe talente, dar cu niste carente la nivel de echipa", a mai spus omul care a terminat preliminariile CM 2014 cu 28 de puncte, la egalitate cu Germania cu cele mai multe dintre toate echipele.

Olanda a invins marti seara Turcia cu 2-0, ceea ce a ajutat Romania sa ajunga in baraj, dupa ce tricolorii au invins Estonia cu 2-0.

Romania are de retinut urmatoarele date cheie inainte de barajul in care intra pentru Cupa Mondiala Brazilia 2014.

Vineri, 18 octombrie, FIFA actualizeaza Clasamentul Coeficientilor Coca-Cola in urma caruia se vor oficaliza cei patru capi de serie din care ne vom alege adversarul. Din ceea ce se stie acum acestia sunt Portugalia, Ucraina, Grecia si Croatia.

Luni, 21 octombrie, are loc tragerea la sorti a barajului, live text pe onlinesport.ro, cand ne vom cunoaste adversarul.

Pe 15 noiembrie se joaca turul barajulului, iar pe 19 returul.

Pe 12 iunie 2014 incepe Cupa Mondiala din Brazilia, cu sau fara Romania. Noi speram "cu".



Van Gaal dezvaluie secretul Romaniei