Echipa Nationala

Un tricolor da cartile pe fata: “Cu Daum eram fricosi, nu ma puteam uita la televizor”

Sursă foto: facebook.com/NationalaRomanieiOfficial

Christoph Daum a reprezentat un experiment nefericit pentru echipa nationala a Romaniei, iar ratarea calificarii la Cupa Mondiala din 2018 cu multe etape inaintea finalului e cat se poate de graitoare in acest fel.

Locul neamtului a fost luat de Cosmin Contra, nu tehnician care se face in primul rand inteles de jucatori si care a venit cu o alta mentalitate, una in care Romania ataca mai mult poarta adversa.

Nicusor Bancu, unul dintre jucatorii convocati in lotul tricolor pentru dubla cu Muntenegru si Serbia din Liga Natiunilor, face comparatie intre Daum si Contra.

“Aproape că nu mă puteam uita! Iar când priveam, nu-mi plăcea deloc ce vedem de nici un fel ce vedeam. Eram, fricoși, speriați, nu atacam”, a spus Bancu intr-un interviu pentru Libertatea.

“Acum, de când e Mister Contra pe bancă, el altceva: disciplină tactică, presing avansat, ne creăm ocazii!”, a adaugat Bancu.

Romania - Muntenegru se joaca, vineri seara, de la 21:45, cu portile inchise la Ploiesti. Partida va fi live text pe onlinesport.ro



Un tricolor da cartile pe fata: “Cu Daum eram fricosi, nu ma puteam uita la televizor”