Echipa Nationala

Un fost selectioner il face praf pe Daum: "A facut schimbari in premiera in istoria fotbalului"

Romania a fost invinsa de Rusia in amicalul de la Groznyi, cu 1-0, printr-un gol marcat la ultima faza a meciului dintr-o pozitie de ofside.

Totul a pornit insa de la un balon respins gresit de Tiru, unul dintre tinerii jucatori incercati de Daum in minutul 90+1.

Dupa meci, fostul selectioner al Romaniei Cornel Dinu l-a pus la zid pe antrenorul german pentru alegerile facute.

“A fost o demonstratie de cum nu trebuie jucat fotbalul. Am asistat la niste schimbari in premiera in istoria fotbalului mondial. Nu se schimba niciodata stoperul in minutul 90, iar Tiru a gresit la singura actiune creata de jalnicii jucatori ai Rusiei”, a spus Dinu la Dolce Sport.

“Daum isi bate joc de noi. Ne-a considerat un popor de prosti. A convocat pentru aceste meciuri 29 de jucatori si 15 biciclete. Nu ne trebuia sub nicio forma un antrenor strain”, a concluzionat Dinu.

Cornel Dinu a antrenat nationala Romaniei in perioada 1992-1993, fiind demis si inlocuit cu Anghel Iordanescu dupa celebra infrangere de la Kosice, scor 2-5, in fata Reprezentativei Cehilor si Slovacilor, asa cum se numea la vremea respectiva Cehoslovacia aflata in prag de divizare politica.



Un fost selectioner il face praf pe Daum: "A facut schimbari in premiera in istoria fotbalului"