Echipa Nationala

Turcii i-au gasit inlocuitor lui Mircea Lucescu

Asteptat ca painea calda de turci pentru a le conduce nationala, Mircea Lucescu se dovedeste o crunta dezamagire pentru fanaticii de pe Bosfor.

Cu o singura victoria obtinuta in sase meciuri, printre acestea consemnand nu mai putin de patru infrangeri, Lucescu nu are impotriva sa doar rezultatele, ci si o presa care musteste de adversitate.

Senol Gunes este numele propus de publicatiile care fac agenda sportului din Turcia pentru postul de selectioner, iar pozitia lui Mircea Lucescu pare in acest moment una extrem de fragila.

Publicatia Fanatik noteaza ca Lucescu va fi inlocuit in conditiile in care Gunes, actualul antrenor de la Besiktas, va accepta propunerea federatiei.

Gunes este pe cai mari la Besiktas, echipa alaturi de care a cucerit titlul si pe care o conduce in prezent spre primavara europeana a Champions League.

Acelasi Gunes care a fost dorit pe banca nationalei inainte de numirea lui Lucescu, solutie la care s-a ajuns dupa ce Besiktas nu si-a dat acordul pentru despartirea de tehnicianul in varsta de 65 ani.



Turcii i-au gasit inlocuitor lui Mircea Lucescu