Echipa Nationala

Tricolorii joaca intre ei pentru un loc in primul 11 la Belfast

Mirel Radoi a gasit o metoda inedita de a-si motiva jucatorii inaintea meciului cu Irlanda de Nord, ultimul pentru Romania in Liga Natiunilor 2020.

Ramasi fara partida cu Norvegia care a fost anulata in contextul pandemiei de coronavirus, selectionerul Romaniei a programat un meci scoala intre tricolori.

Jucatorii convocati pentru meciurile lunii noiembrie vor fi impartiti in doua echipe pentru o miza importanta: titularizarea la Belfast.

"Ca să menținem intensitatea, deși România-Norvegia nu mai are loc, tricolorii au diseară meci special fixat de Mirel Rădoi! La finalul antrenamentului, lotul împărțit în două echipe va disputa o partidă în echipamentul de joc și ritm de competiție. Iar miza e uriașă: titularizarea la Belfast, miercuri, cu Irlanda de Nord!", anunta FRF pe site-ul oficial.

Delegația României va decola luni spre Belfast, urmând să dispute miercuri, 18 noiembrie, de la 21:45 ultima partidă din Liga Națiunilor, împotriva Irlandei de Nord.

Din cauza normelor interne provocate de pandemia COVID, care ar impune carantină pentru jurnaliștii români ajunși la Belfast, nu vom avea prezență media din țară.

Marți, 17 noiembrie, 19:30 ora României, are loc la Belfast conferința la care participă Mirel Rădoi și Răzvan Marin.

 



Tricolorii joaca intre ei pentru un loc in primul 11 la Belfast