Echipa Nationala

Totul despre Norvegia – Romania. Doua echipe ranite cu dorinta de revansa!

Sursă foto: https://www.fotball.no/

Nationala Romaniei isi continua parcursul in Liga Natiunilor dupa esecul inregistrat in barajul cu Islanda care ne-ar fi adus mai aproape de EURO 2020.

Victorie Norvegia
Egal
Victorie Romania

Daca nu aveti deja un cont la Casa Pariurilor, o puteti face aici

Turneul final european este unul ratat pentru ambele echipe care se intalnesc, duminica seara, pe Ullevaal din Oslo.

Norvegia, la fel ca si Romania, a evoluat joi seara in baraj si a pierdut chiar pe teren propriu in fata Serbiei, scor 1-2, dupa 120 de minute.

Asadar, 30 de minute in plus de joc pentru nationala lui Lars Lagerback de care tricolorii pot profita in meciul direct de duminica.

Norvegia a pierdut acasa si in debutul campaniei din Liga Natiunilor, 1-2 cu Austria, dupa care s-a impus la scor in Irlanda de Nord, 5-1.

Nationala Norvegiei este o formatie imprevizibila din acest punct de vedere.

Romania s-a intalnit recent cu Norvegia chiar in preliminariile EURO 2020. Am smuls in extremis o remiza la Oslo, scor 2-2, pentru ca norocul sa se intoarca impotriva noastra la Bucuresti, unde nordicii au plecat in extremis cu un punct obtinut pe final de meci.

Partida de pe Arena Nationala s-a disputat in prezenta a 30.000 de copii prezenti in tribune, dupa ce terenul a fost suspendat de UEFA pentru derapajele fanilor romani la partida cu Spania.

De la acea partida disputata in urma cu un an din lotul Romaniei au disparut nu mai putin de zece jucatori plus selectionerul.

Factorul Haaland

Senzatia fotbalului european, Erling Haaland, a lipsit de la confruntarile cu Romania din precedenta campanie.

Acesta a marcat primul sau gol pentru echipa mare a Norvegiei pe 4 septembrie in infrangerea de pe teren propriu cu Austria (1-2).

In meciul urmator, contra Irlandei de Nord, Haaland si-a mai trecut in cont alte doua goluri la echipa nationala.



Totul despre Norvegia – Romania. Doua echipe ranite cu dorinta de revansa!