Echipa Nationala

Totul despre Muntenegru - Romania, debutul tricolorilor in Liga Natiunilor

Sursă foto: https://www.facebook.com/NationalaRomanieiOfficial/

Pentru selectionerul Edward Iordanescu incep lucrurile serioase la echipa nationala, dupa cele doua amicale din luna martie (0-1 cu Finlanda si 2-2 cu Israel).

Cotele oferite de FORTUNA
Muntenegru - 3.45 | Egal - 3.15 | Romania - 2.32

Nationala Romaniei incepe o noua campanie in Liga Natiunilor pe un teren unde nu multe echipe se pot lauda ca au plecat cu punct sau puncte.

De cinci ori ne-am intalnit pana acum cu Muntenegru, patru dintre meciuri avand caracter oficial.

Romania a obtinut doua victorii, Muntenegru s-a impus o data si alte doua partide s-au incheiat remiza.

Ultima oara i-am invins pe muntenegrei chiar la ei acasa, cu 1-0, pe 20 noiembrie 2018 tocmai intr-un meci din Liga Natiunilor.

Muntenegru a promovat intre timp din al treilea esalon (Liga C), insa imginea lasata dupa preliminariile pentru Cupa Mondiala este una modesta: o singura victorie si un golaveraj de 3-22 in cele opt meciuri disputate.

In amicalele din martie echipa Muntenegrului a pierdut in Armenia si a invins Grecia la putine zile dupa ce elenii plecau victoriosi de la Bucuresti.

Romania a castigat doar doua din ultimele sapte meciuri disputate, ratand calificarea la Cupa Mondiala dupa clasarea pe locul al treilea, dupa Germania si Macedonia de Nord.

Tricolorii au incheiat pe trei precedenta campanie din Liga Natiunilor, in spatele Austriei si Norvegiei, dar a ramas in Liga B.

Echipele probabile

Muntenegru: Mijatovic; Vesovic, Tomasevic, Vujacic, Radunovic; Marusic, Vukcevic, Haksabanovic, Osmajic; Jankovic; Jovetic.

Romania: Nita; Manea, Chiriches, Rus, Bancu; R. Marin, Olaru; Mihaila, Cicaldau, Maxim; Puscas.



Totul despre Muntenegru - Romania, debutul tricolorilor in Liga Natiunilor