Echipa Nationala

Torje, singurul absent de la antrenamentul echipei nationale

Fotbalistul echipei Granada Gabriel Torje a fost singurul absent de la antrenamentul efectuat de prima reprezentativa, luni seara, la Centrul de Fotbal al FRF de la Mogosoaia, la câteva ore dupa reunirea în vederea partidelor cu Turcia si Olanda, din preliminariile Cupei Mondiale din 2014.

Gabriel Torje nu s-a alaturat lotului antrenat de Victor Piturca deoarece înca nu a ajuns în tara.

La sedinta de pregatire au participat 23 de jucatori. Stelistii Latovlevici, Gardos, Chiriches, Chipciu, Tatarusanu, Pintilii, Adrian Popa si Bourceanu, precum si Alexandru Maxim de la Pandurii au efectuat doar o sedinta de recuperare de 35 de minute, sub îndrumarea preparatorului fizic Marius Dima.

Ceilalti fotbalisti au efectuat jocuri cu mingea, condusi de antrenorul secund Eugen Neagoe. Ei au fost împartiti în doua echipe, prima formata din Bornescu, Gaman, Grigore, Rat, Lazar, Grozav si Marica, iar a doua din Pantilimon, Luchin, Goian, Tamas, Cocis, Mutu si Stancu.

Jucatorii au fost certati de Piturca de mai multe ori, acesta cerându-le ca în loc sa faca preluare si sa traga la poarta sa suteze din prima, chiar daca asta ar însemna sa trimita mingea în tribune. De asemenea, când intensitatea jocului era scazuta, Piturca i-a întrebat pe jucatori daca s-au "taiat".

Antrenamentul a durat o ora si un sfert, ultimele 20 de minute desfasurându-se în semiîntuneric, deoarece nocturna nu a fost aprinsa.



Torje, singurul absent de la antrenamentul echipei nationale