Echipa Nationala

Torje si Goian asteapta un meci mare cu Olanda

Gabi Torje si Dorin Goian au afirmat ca se asteapta ca nationala sa faca un meci bun si împotriva Olandei, într-un meci programat marti de la ora 21:00.

"A fost un meci dificil. Am jucat contra unei echipe foarte bune. Am scos trei puncte care ne ajuta enorm. Conteaza enorm ca am câstigat aici. Am reusit sa lasam Turcia cu doar trei puncte în tot atâtea partide. Probabil si Olanda va câstiga si avem împreuna punctaj maxim. E bine ca i-am lasat pe turci în spate. Înca suferim si avem momente când suntem precipitati, dar eu spun ca se formeaza o echipa frumoasa aici. Cred ca si marti putem face o partida buna si un rezultat bun", a declarat Dorin Goian la TVR.

"Ne bucuram foarte mult pentru aceasta victorie. Înca este devreme sa vorbim despre calificare. Mai sunt meciuri si trebuie sa ne concentram pentru partida de marti. Va fi cu siguranta o atmosfera senzationala. Stiu ca s-au vândut foarte multe bilete si, dupa ce am obtinut trei victorii, lumea va dori sa fie alaturi de noi", a afirmat Gabi Torje.

Echipa nationala a României a câstigat meciul cu Turcia, scor 1-0, dupa un gol marcat în prima repriza de Gicu Grozav cu un sut din afara careului.
 
Dupa trei runde, România ocupa locul 2 în grupa D, cu 9 puncte, la fel ca Olanda.
 
România va disputa urmatorul meci cu Olanda, pe 16 octombrie, de la ora 21:00. Tot la aceasta data Turcia va întâlni în deplasare Ungaria.



Torje si Goian asteapta un meci mare cu Olanda