Echipa Nationala

Tineretul adus pe linia de plutire sub comanda lui Stelea

Nationala de tineret a Romaniei da semne de revenire sub conducerea fostului international Bogdan Stelea, tricolorii mici revenind cu sanse de calificare la Euro 2015 dupa 1-0 in deplasare cu Irlanda.

A fost prima victorie pentru nationala U21 a Romaniei in Grupa 6 preliminara a Campionatului European de tineret din 2015.

Unicul gol al meciului de la Sligo a fost marcat de Martin Madalin in minutul 54.

In urma acestui succes echipa Romaniei a urcat pe locul trei in clasament, cu 5 puncte, dupa o victorie si doua remize in patru meciuri.

“Este bine ca am reusit sa castigam, iar acum imi pare si mai rau ca nu am reusit victoria si in meciul tur de la Piatra Neamt. Cred ca mai exista anumite sanse la calificare si trebuie sa ne batem pentru ele”, a declarat selectionerul Bogdan Stelea la revenirea echipei in tara.

Nationala de tineret a inceput dezastruos campania de calificare la Euro 2015 cu un egal in Insulele Feroe, scor 2-2, o infrangere in Muntenegru, scor 2-3, dupa care a venit egalul cu Irlanda de pe teren propriu, scor 0-0.

Pentru tricolorii mici urmeaza la 19 noiembrie meciul cu Germania pe teren propriu, echipa care conduce autoritar grupa cu patru victorii din patru meciuri.

Campania de calificare va continua in 2014 cu meciurile Romania - Insulele Feroe (5 marti), Romania - Muntenegru (4 septembrie) si Germania - Romania (9 septembrie).

Primele clasate din cele zece grupe si cele mai bune patru echipe de pe locul al doilea merg mai departe la baraj, iar cele sapte invingatoare vor merge la turneul final alaturi de echipa gazda Cehia.



Tineretul adus pe linia de plutire sub comanda lui Stelea