Echipa Nationala

Tensiuni pe primele de la EURO 2016 inainte de Romania - Ungaria

Auspiciile inainte de meciul de sambata, 11 octombrie (ora 19:00), dintre Romania si Ungaria din preliminariile EURO 2016 nu sunt dintre cele mai bune. In spatele usilor din ce in ce mai inchise de la FRF se desfasoara un conflict intre Victor Piturca si Razvan Burleanu. Miza? Primele de calificare pentru EURO 2016.

In aceasta saptamana, Victor Piturca - selectionerul echipei nationale - a sustinut din nou o conferinta de presa in care a trimis cuvinte voalate la adresa FRF. Intre ele, a spus ca trebuia sa se intalneaca saptamana trecuta cu presedintele Federatiei. Nu a spus de ce, s-a subinteles ca pentru a mai discuta despre contractul sau la echipa nationala, insa de fapt sedinta trebuia sa fie despre primele de calificare de la EURO 2016.

Asa cum Piturca a spus, Razvan Burleanu a absentat, insa seful de FRF a declarat ca intalnirea cu Piturca va avea loc saptamana aceasta.

Romania nu s-a calificat la EURO 2016 si sunt deja discutii despre niste saci din caruta fara a avea o baza. Oricum, grupa de calificare este usoara, iar criteriile de admitere la EURO 2016 mai facile ca niciodata.

Ar fi un dezastru total ca Romania sa nu ajunga la turneul final. Romania se afla in grupa F, cu Grecia, Ungaria, Irlanda de Nord si Insulele Feroe. Castigatoarele celor 9 grupe preliminarii, ocupantele locurilor doi si cea mai buna echipa de pe locul al treilea se califica la turneul final. Restul de opt echipe clasate pe locurile trei vor disputa meciuri de baraj pentru completaraea lotului de 24 de finaliste.



Tensiuni pe primele de la EURO 2016 inainte de Romania - Ungaria