Echipa Nationala

Stoichita: "Puteam sa obtinem victoria usor"

Dupa ce a anuntat inaintea meciului din Armenia ca ne vom intoarce fara probleme cu cele trei puncte, Mihai Stoichita crede ca puteam invinge usor Georgia, o alta "forta" din Caucaz de care am reusit sa ne impiedicam cu brio.

Stoichita mai crede si ca eliminarea lui Tanase a dezechilibrat echipa Romaniei, desi din minutul 64 situatia numerica din teren a fost repusa in echilibru de arbitrul grec.

"Puteam sa obtinem usor victoria, am avut ocazii. A fost acel gest al lui Tase care ne-a dus la degringolada, iar Georgia este o echipa periculoasa. Poate si baietii au luat-o un pic mai usor din punct de vedere psihologic", spune Mihai Stoichita, directorul tehnic al FRF.

Acesta mai crede ca esecurile cu Armenia si Georgia trebuie trecute la capitolul accidente si ca nationala Romaniei trebuie sa se trezeasca.

"Au fost momente bune, dar si proaste. Ne-au surprins cu viteza, agresivitatea, cu tehnica. Sunt meciuri amicale, dar si ele fac parte din viata unei echipe.

"Ma dezamageste rezultatul. Daca eram mai atenti nu se intampl asta. Mirel trebuie sa-i capaciteze sa fie mult mai concentrati, mai atenti", mai crede Stoichita.

Georgia ne-a invins in premiera, cu 2-1, in amicalul de la Ploiesti.

Golul Romaniei a fost marcat de Andrei Ivan cand tabela arata 0-2.

La 0-1 am ratat o lovitura de la 11 metri prin Razvan Marin.



Stoichita: "Puteam sa obtinem victoria usor"