Echipa Nationala

Stoichita face calculele inaintea ultimelor doua meciuri din Liga Natiunilor: "Un egal si o victorie"

Romania a invins Belarus, cu 5-3, intr-un amical disputat inaintea ultimelor doua meciuri din Liga Natiunilor. Mihai Stoichita, directorul tehnic al FRF, face calculele inaintea ultimelor partide oficiale din 2020.

Pe langa entuziasmul din ofensiva, tricolorii au aratat in continuare fragilitate in compartimentul defensiv.

Doar interventia lui David Lazar din finalul meciului a facut sa castigam la o diferenta mai mare de un gol, dupa ce am avut 5-0 la un moment dat in debutul partii secunde.

“A intervenit o usoara relaxare in a doua repriza. Cred ca de asta am luat si trei goluri”, a explicat la finalul intalnirii Mihai Stoichita, directorul tehnic al FRF, la Pro x.

“Eu nu stiu cand am marcat noi ultima data cinci goluri intr-un meci. Sa fim realisti, nimeni nu se gandeste ca vom marca cinci goluri in poarta Norvegiei”, a mai spus Stoichita.

Acesta crede ca un egal cu Norvegia si victorie in Irlanda de Nord sunt rezultate mai aproape de valoare din prezent a nationalei Romaniei.

“Ar fi doua rezultate foarte bune, sa facem egal cu Norvegia si sa batem Irlanda de Nord. Ar fi mult mai bine comparativ cu meciurile din tur. E important si pentru coeficient”, a mai spus Stoichita.

Romania va intalni Norvegia, duminica de la ora 21:45, pe Arena Nationala.

In tur, Norvegia ne-a invins cu un categoric 4-0, trei dintre goluri fiind marcate de Erling Haaland.



Stoichita face calculele inaintea ultimelor doua meciuri din Liga Natiunilor: "Un egal si o victorie"