Echipa Nationala

Stanciu face planurile pentru EURO 2024: ”Până la meciul cu Elveția să fim calificați”

Sursă foto: https://www.facebook.com/NationalaRomanieiOfficial/

Se anunță o toamnă de foc pentru naționala României. Tricolorii sunt la patru meciuri distanță de calificarea la Campionatul European, iar căpitanul Nicolae Stanciu este de părere că următoarele două meciuri sunt decisive.
Ce loc a ajuns să ocupe naționala României în clasamentul FIFA

România ocupă locul secund în grupa de calificare și luptă cu Elveția și Israel pentru calificarea la turneul final.

”Ne dorim ca până la meciul cu Elveția să fim calificați, să avem o sărbătoare atunci. Dacă vom lua cele 6 puncte cu Andorra și Belarus, cu siguranță meciul din Israel va fi decisiv. Ei au un program mai complicat în octombrie, dar la cum e clasamentul, cel mai probabil e să jucăm acolo meciul decisiv. N-ar trebui să ne temem de ei”, a declarat Nicolae Stanciu pentru Fanatik.

Stanciu a ratat un penalty în meciul cu Kosovo de la București, dar tot el a marcat golul de 1-0 cu un șut din interiorul careului.

Revenit în Arabia Saudită după aventura din China, Stanciu a spart gheața și la echipa de club, marcând din lovitură liberă în remiza dintre Damac și Al Hilal, când l-a eclipsat pe marele Neymar.

România va întâlni Andorra pe 15 octombrie într-un meci care nu va fi deschis decât copiilor sub 14 ani, conform unei decizii a UEFA.

Până atunci tricolorii vor evolua contra naționalei statului Belarus, pe 12 octombrie, la Budapesta.



Stanciu face planurile pentru EURO 2024: ”Până la meciul cu Elveția să fim calificați”