Echipa Nationala

Stanciu a venit determinat la națională pentru ultimele două meciuri din preliminariile EURO 2024: ”E visul meu cel mai mare”

Naționala României strânge rândurile pentru ultima acțiune din campania de calificare la Campionatul European din 2024.

Printre jucătorii convocați pentru dubla cu Israel și Elveția se numără și Nicolae Stanciu, jucător aflat într-o formă bună după revenirea în Arabia Saudită.

”O calificare ar însemna totul pentru mine. E visul meu cel mai mare, să ducem România la EURO, având în vedere că au trecut opt ani de la precedenta calificare. Din postura de căpitan este mai mult decât mi-aș fi putut imagina vreodată”, a declarat Stanciu pentru FRF TV.

”Îmi doresc din suflet să rămânem neînvinși după cele două meciuri. Grupa e mai complicată sau rezultatele care au avut loc sunt destul de ciudate, dar tot ce-mi doresc este să ajungem calificați”, a mai spus Stanciu.

România va întâlni Israel pe 18 noiembrie, într-un meci programat pe teren neutru în Ungaria, apoi, trei zilei mai târziu, tricolorii vor primi Elveția pe Arena Națională.

În funcție de jocul rezultatelor la ora ultimului meci România și Elveția ar putea calificate la Campionatul European.



Stanciu a venit determinat la națională pentru ultimele două meciuri din preliminariile EURO 2024: ”E visul meu cel mai mare”