Echipa Nationala

Spaniolii, despre ai lor: "La fel ca De Niro in comediile proaste". Doi romani, Crack-ul si Durul. Ibericii plang dupa doua penalty-uri

Presa spaniola de luni nu s-a sfiit sa critice jocul slab al echipei lor de la Cluj, acolo unde un 0-0 contra Romaniei a fost considerat un esec. 

Cel mai mare esec in opinia presei iberice a fost insa jocul echipei lor in sine: "Cei care i-au anuntat pe actualii jucatori ai echipei Spaniei ca pe unii foarte mari si valorosi au adormit de plictiseala cu falca in jos la meciul din Romania. Spania nu a jucat ca Spania. Nici macar ca o echipa de mana a doua. A fost o echipa 'rosie' decolorata, ca si De Niro in comediile proaste dupa ce a intruchipat atatea personaje stralucite", a scris luni ziarul Marca.

[news-118475]

"Nu trebuie sa uitam ca am avut pe teren echipa care isi apara ultimele doua coroane europene. Dar daca ne uitam prea mult la fotografii, riscam sa compromitem prezentul si viitorul", au mai notat spaniolii.

Tot Marca l-a vazut pe Nicusor Stanciu drept omul meciului (sau crack-ul, cum spun ei): "Stanciu a fost cel mai bun jucator al meciului, unul dintre putinii care au invitat la joc. A creat Spaniei multe probleme la mijlocul terenului. Abil si rapid, ghetele sale au nascut toate fazele periculoase ale romanilor", au mai fost de parere cei de la Marca.

Cel mai dur jucator de pe teren a fost Grigore, care a comis un fault in prima repriza, fiind iertat de un cartonas galben.

Spaniolii au considerat ca au fost privati de doua penalty-uri, unul privit drept unul "clar" la  Sapunaru asupra lui Morata, iar al doilea asupra lui Cesc.

[news-118466]



Spaniolii, despre ai lor: "La fel ca De Niro in comediile proaste". Doi romani, Crack-ul si Durul. Ibericii plang dupa doua penalty-uri