Echipa Nationala

Selectionerul Turciei explica infrangerea cu Romania

Selectionerul Turciei, Abdullah Avci, a declarat dupa meciul cu România, scor 0-1, din preliminariile Cupei Mondiale din 2014, ca elevii sai au întâlnit o adversara buna, însa a subliniat ca nu se astepta deloc la acest rezultat, informeaza presa turca.

"Am început jocul cu o mare dorinta. Daca am fi înscris dintr-o faza fixa s-ar fi schimbat soarta jocului. Golul primit pe finalul primei reprize a demoralizat. A fost un meci greu si am pierdut acest meci greu. Felicit echipa adversa. Nu trebuia sa primim un astfel de gol nefericit. În repriza a doua jocul a fost foarte echilibrat. Ambele echipe au avut ocazii. Am întâlnit o echipa buna. Este un rezultat la care nu ne asteptam deloc, iar acum nu mai avem ce face. Trebuie sa ne adunam si sa ne pregatim pentru meciul cu Ungaria", a spus Avci.

Tehnicianul a precizat ca nu considera ca a subapreciat România: "În prezent toate echipele se respecta reciproc si se joaca meciuri echilibrate. Noi am spus în ultima saptamâna ca vom întâlni o echipa foarte respectata".

Abdullah Avci a mai spus ca nu crede ca a gresi în alegerile facute pentru jocul de vineri. "Alegerea a fost a mea si a stafului meu. O mare parte a meciului am jucat cu dorinta, dar nu am avut rezultate. Ne-am îndepartat de obiectivul nostru în grupa", a adaugat tehnicianul.

Reprezentativa României a învins, vineri, pe stadionul Sukru Saracoglu din Istanbul, cu scorul de 1-0 (1-0), selectionata Turciei si a obtinut a treia victorie consecutiva în grupa D a preliminariilor Cupei Mondiale din 2014. Unicul gol al partidei a fost marcat de Grozav, în minutul 45+1.



Selectionerul Turciei explica infrangerea cu Romania