Echipa Nationala

Selectionerul Estoniei se teme de agresivitatea Romaniei

Selectionerul Estoniei, Tarmo Ruutli, a declarat, miercuri, într-o conferinta de presa, ca echipa României este un adversar mai agresiv si mai puternic decât nationala Poloniei, pe care a întâlnit-o de curând într-un amical, dar ca orice este posibil în aceasta partida.

"Avem asteptari rezonabile. Totul începe de la linia de start, nu exista garantii în fotbal. Nu este o cursa în care cel mai bun câstiga întotdeauna. Depinde de forma de moment, de ziua pe care o prinzi. Vrem sa jucam un fotbal de calitate. Ca asta nu garanteaza mereu un rezultat pe masura, se întâmpla adesea în fotbal. Nu trebuie sa fim nici prea încrezatori si optimisti, toata lumea are sanse. România este o echipa mult mai agresiva si mai puternica decât Polonia (n.r. - ultimul adversar al nationalei Estoniei, care a câstigat cu 1-0 amicalul din 15 august). Oricum, nimic nu este imposibil, trebuie sa profitam de oportunitatile pe care le vom avea", a spus Ruutli, potrivit publicatiei Sport.

Mijlocasul Konstantin Vassiljev (Amkar Perm) a afirmat ca nationala României este un adversar foarte puternic, dar si atractiv în acelasi timp. "Nu avem un obiectiv important, dar vrem sa continuam pe linia începuta în ultimii ani. Asteptarile fanilor nostri au crescut, dar trebuie sa avem rabdare. România este un adversar puternic si atractiv în acelasi timp. Poate ca nu trece prin cele mai bune momente din istoria sa, dar pentru noi România este un adversar foarte puternic. Trebuie sa dam totul si nici chiar atunci asta nu înseamna automat ca vom câstiga", a spus Vassiljev.

Fundasul Dmitri Kruglov (FK Rostov) a mentionat ca echipa Estoniei nu trebuie sa fie sub presiune. "Vom încerca sa jucam cât mai bine si vom vedea ce iese. Nu are rost sa ne gândim acum la un anumit numar de puncte si sa facem pronosticuri. Cine se astepta ca la precedentele preliminarii sa terminam pe locul 2 si sa jucam în play-off?", a spus Kruglov.

Meciul dintre reprezentativele Estoniei si României, din grupa D a preliminariilor CM 2014, va avea loc vineri, de la ora 21.00, pe "A. Le Coq Arena" din Tallinn.



Selectionerul Estoniei se teme de agresivitatea Romaniei