Echipa Nationala

Seful BGS: "Cred ca oamenii nostri au vrut sa se si razbune"

Bogdan Oprea, fondatorul BGS - compania de paza angajata la meciul Romaniei cu Ungaria - a declarat luni seara ca o parte a agentilor au rabufnit pentru ca au mai putut indura ceea ce se petrecea la peluza. Oprea sustine ca Federatia a aprobat dupa meci modul la care s-a realizat paza pe stadion, insa ulterior si-a schimbat declaratiile. De asemenea, el spune ca BGS are sase agenti in stare grava si ii sfatuieste pe suporterii echipei nationale sa nu mai calce la peluza, o zona rezervata huliganilor.

"De ce sa mint? Sa spun ca ai nostri au fost sfinti? Oamenii astia au indurat insa zeci de scuipati si injuraturi. Asta se intampla de ani de zile. Suporterii nu vin la meci sa vada fotbal, vin sa se bata. Cred ca oamenii nostri au vrut sa se si razbune pentru cat au indurat. La un moment e o supapa care nu mai tine. Au rabufnit. Avem sase oameni intr-o stare critica. Au fost loviti cu scaune in cap, aruncati de la balustrada. Noi i-am instruit sa nu loveasca. Dar o sa-i sustinem in continuare. Nu suntem de acord cu ce au facut, dar ii intelegem pe deplin", a spus Oprea la Dolce Sport.

"Presedintele FRF ne-a felicitat in prima faza si pe urma la presiunea mediei s-a sucit. Cand pleci intr-o calatorie cu inca o persoana, si persoana cealalta sare din barca, e cazul sa spui adio. A fost imposibil sa aflam numarul de telefon al domnului Burleanu. Mi se parea ca era necesar ca el sa ne intrebe ce s-a intamplat. El a preferat sa faca niste declaratii la televizor in care sa ne incrimineze pe noi", a mai declarat acesta.

"Sunt de acord si regret ca au venit oameni cu copii la meci si au inhalat gaze. Nu sunt de acord ca au fost loviti oameni nevinovati. Dar au picat si oameni nevinovati. Stadioanele din Romania nu sunt capabile sa primeasca oameni cu copii in peluze", a incheiat Oprea.

[news-110013]



Seful BGS: "Cred ca oamenii nostri au vrut sa se si razbune"