Echipa Nationala

Romania - Olanda, LIVE de la 21:00. Modificari in echipa de start, Grozav ar putea juca

Victor Piturca s-a razgândit dupa antrenamentul oficial pe care tricolorii l-au efectuat luni în privinta echipei de start pe care o va trimite în meciul cu Olanda. Romania - Olanda e LIVE pe Onlinesport.ro marti de la ora 21:00.

Principala veste buna pe care Victor Piturca a primit-o este recuperarea lui Gicu Grozav. Atacantul Petrolului s-a antrenat normal luni, dupa ce cu o zi în urma facuse doar 70% din sedinta de pregatire.
 
Din acest motiv, Piturca tinde sa trimita pe teren aceeasi echipa de start ca si la Istanbul, desi dupa meciul cu Turcia declarase ca va face trei schimbari.
 
În ceea ce priveste situatia lui Adrian Mutu, despre care existasera informatii ca ar putea fi titular, Victor Piturca a purtat o discutie cu acesta luni seara.
 
Cei doi au convenit ca Mutu va intra pe teren la pauza, daca România va fi condusa, sau spre finalul meciului, daca vom scoate cel putin un egal.  
 
Astfel, la antrenamentele din ultimele doua zile Piturca a testat aceeasi echipa ca si în meciul de la Istanbul, semn ca planurile anuntate sâmbata au fost rasturnate de vestile bune venite din partea staff-ului medical.
 
Pe lânga Gicu Grozav, probleme medicale a avut si Mihai Pintilii, dar si mijlocasul Stelei este apt de joc.
 
Echipa probabila a României: Tatarusanu - Tamas, Chiriches, Goian, Rat - Bourceanu, Pintilii - Torje, Grozav, Stancu - Marica.



Romania - Olanda, LIVE de la 21:00. Modificari in echipa de start, Grozav ar putea juca