Echipa Nationala

Romania invinge Tara Galilor la tineret si avem sperante pentru turneul final din 2017

Nationala de tineret sub 21 de ani a Romaniei a invins Tara Galilor, marti la Medias, cu 2-1, intr-o partida din preliminariile Campionatului European gazduit de Polonia in 2017.

Hodorogea si Ionita II au marcat golurile selectionatei antrenate de Cristi Dulca.

Deschiderea scorului s-a produs in minutul 37 in urma unei lovituri de la colt.

Cojocaru a aparat o lovitura de la 11 metri la scorul de 1-0 cu doua minute inaintea pauzei.

Ionita a facut 2-0 cu o lovitura de cap din centrarea lui Olteanu. Galezii au redus din diferenta in al doilea minut de prelungiri prin Charles. Acesta a profitat de o iesire gresita pe centrare a lui Cojocaru.

Pentru Romania au evoluat: Cojocaru - Hodorogea, Miron, Tiru-cpt., Olteanu - Popescu, Marin - Rotariu (77 Ivan), Ionita (71 Tanase) (85 Paun), Bumba - Puscas.

Rezerve: Stoian - Cristea, Paun, Nedelcearu, Vodut, Ivan, Tudorie, Tanase.

Echipa Tarii Galilor: O'Brien - Jones (82 Roberts), Yorwerth, Lockyer, J. Evans - Hedges, L. Evans, Sheehan (75 Weeks), Harrison - O'Sullivan (56 Charles), Burns. Antrenor: Geraint Williams.

Cu 13 puncte in sapte meciuri nationala Romaniei a urcat pe locul secund in fata Tarii Galilor (12 puncte) si Bulgariei (10 puncte dupa cinci meciuri).

Pe 2 septembrie vom intalni Luxemburg pe teren propriu, iar patru zile mai tarziu vom merge in Danemarca. Grupa o vom incheia pe 11 octombrie in deplasare cu Bulgaria.

Prima din grupa se califica direct, iar cele mai bune patru echipe de pe locul secund in toate grupele merg la baraj.

sursa foto: frf.ro



Romania invinge Tara Galilor la tineret si avem sperante pentru turneul final din 2017