Echipa Nationala

Romania a provocat panica in Olanda

Louis Van Gaal, antrenorul echipei Olandei, a declarat ca se asteapta la o partida dificila, marti, contra "tricolorilor", care au un moral foarte bun dupa câstigarea meciului cu Turcia, cu scorul de 1-0.

"Echipa României a câstigat cu 1-0 în Turcia, are moral bun, este pe val, are trei victorii din tot atâtea posibile. Speram într-o remiza la Istanbul, ar fi pierdut si România si Turcia câte doua puncte, dar nu s-a întâmplat asa. Am fost tinut la curent permanent cu desfasurarea partidei de la Istanbul. Ne asteapta o confruntare foarte dificila marti în România. România are cu totul alte calitati decât Andorra, e evident, este o echipa care va avea mult mai multa initiativa", a spus Van Gaal, citat de Voetbal International.

Klaas-Jan Huntelaar, atacantul echipei olandeze,  a spus ca Olanda se va lupta la Bucuresti pentru sefia grupei.

"Meciul cu România va fi cu totul altceva decât cel cu Andorra, o echipa care nu joaca fotbal, ci se limiteaza sa reduca proportiile scorului. România este un adversar de alt calibru, a câstigat în Turcia, iar meciul de marti este unul pentru primul loc în grupa", a precizat Huntelaar.

Fundasul Ron Vlaar a mentionat ca înca nu stie daca victoria echipei României la Istanbul este benefica sau nu pentru nationala Olandei.

"Vom vedea mai târziu daca ne ajuta acest lucru sau nu. Cu siguranta însa este o victorie importanta pentru români. Meciul cu ei este un test serios pentru noi. Daca e o finala? Noi luam fiecare meci în parte la fel, vrem sa câstigam mereu, asa ca ne dorim sa luam trei puncte de la Bucuresti", a comentat Vlaar.



Romania a provocat panica in Olanda