Echipa Nationala

Regulile lui Piturca: Messi si Ronaldo n-au loc in nationala Romaniei

Chiar daca sunt considerati cei mai buni fotbalisti ai momentului, Leo Messi si Cristiano Ronaldo nu au toate calitatile necesare pentru a-i face pe plac lui Victor Piturca.

Înaintea acestei actiuni la echipa nationala, Victor Piturca a impus o noua regula, care, daca ar fi respectata, ar face ca selectionerul sa ramâna fara jucatori pe care i-ar putea convoca.
 
"Nu alergi 12 kilometri pe meci, nu vii la nationala" - e regula care le-ar da mari batai de cap si celor mai mari fotbalisti din lume.
 
Distanta acoperita de jucatori se contorizeaza doar la meciurile din Liga Campionilor, iar dupa primele doua etape doar opt jucatori se pot lauda ca depasesc media de 12 kilometri impusa de Piturca.
 
Cristiano Ronaldo are patru goluri în doua etape, dar la nationala lui Piturca n-ar avea loc întrucât a alergat doar 20.151 de metri în cele 180 de minute pe care le-a bifat.
 
În schimb, Messi, care a punctat de doua ori, nici n-ar intra în vizorul lui Piturca, la cei 16.262 de metri pe care i-a alergat în primele doua runde.
 
Singurii jucatori care ar face fata conditiilor lui Piturca sunt Eriksen (26.075 metri), Olekhnovich, Volodko, Mkhitaryan, Holtby, Marchisio, Veloso si Reus.



Regulile lui Piturca: Messi si Ronaldo n-au loc in nationala Romaniei