Echipa Nationala

Regretul lui Burleanu cu privire la Daum

Dezamagit ca noi toti de usturatoarea infrangere din meciul cu Polonia, scor 0-3, in preliminariile Cupei Mondiale din 2018, presedintele FRF Razvan Burleanu are sa-si faca un repros cu privire la selectionerul Christoph Daum.

"Dorinta mea este sa putem continua cu Christoph Daum inca zece ani de acum inainte. Reprosul pe care il am este ca nu l-am numit pe Christoph Daum inca de acum doi ani, mai precis din 6 martie 2014", a spus Burleanu pe aeroportul Henri Coanda la plecarea delegatiei tricolore spre Groznyi, acolo unde tricolorii vor intalni Rusia marti seara intr-un meci amical.

In momentul alegerii sale in fruntea FRF, Burleanu l-a preluat pe Victor Piturca mostenire de la vechea conducere.

"Mariajul" dintre cei doi a durat pana in toamna anului 2014, cand Piturca a parasit echipa nationala dupa meciul cu Finlanda din deplasare pentru a da curs ofertei de la clubul saudit Al Ittihad.

Ca solutie de avarie intr-un moment delicat, Burleanu l-a instalat pe banca nationalei pe Anghel Iordanescu, tehnician care ne-a calificat la EURO 2016 si care mai apoi a fost inlocuit dupa rezultatele slabe din Franta.

Christoph Daum si-a inceput mandatul direct cu un meci oficial, Romania-Muntenegru scor 1-1 pe Cluj Arena. A urmat victoria din Armenia (5-0) si remiza din Kazahstan (0-0) inaintea dusului rece cu Polonia de la Bucuresti (0-3).



Regretul lui Burleanu cu privire la Daum