Echipa Nationala

Reghecampf interzis la nationala. "Vor ramane tot oamenii din anturajul lor"

Laurentiu Reghecampf s-a aratat dispus sa discute conditiile unei eventuale preluari a echipei nationale in viitorul apropiat, dar sotia acestuia, Ana Maria Prodan, crede ca tehnicianul Stelei are sanse minime sa ajunga la conducerea primei reprezentative.

"In continuare se va preda stafeta tot oamenilor care vin din anturajul lor pentru ca asa e in Romania. Eu cred ca daca vine Gica Popescu la FRF la conducerea nationalei vor fi tot oamenii din anturajul lor. Laurentiu Reghecampf nu va fi propus la nationala, sa spunem lucrurilor pe nume", a declarat Ana Maria Prodan la sport.ro

Dupa meciurile nationalei cu Ungaria si Turcia au aparut mai multe zvonuri despre inlocuirea lui Victor Piturca. Printre numele vehiculate se numara Laurentiu Reghecampf, antrenorul momentului in Romania, si Gheorghe Hagi.

Fostul mare international roman este creditat cu cele mai mari sanse sa preia nationala fiind un apropiat din echipa de campanie al lui Gheorghe Popescu, candidat oficial la functia de presedinte al FRF.



Reghecampf interzis la nationala. "Vor ramane tot oamenii din anturajul lor"