Echipa Nationala

Rednic vorbeste despre eventuala preluare a nationalei

Mircea Rednic, antrenor la Mouscron in Belgia, a vorbit duminica despre eventualitatea instalarii sale la carma nationalei Romaniei.

“Nu ma tatoneaza nimeni, doar voi (n.r. - presa). Sunt cativa pe acolo care intreaba daca sunt antrenor sau impresar. In niciun caz n-as mai continua cu Daum. L-as schimba de acum. Mai sunt doua meciuri si noul antrenor ar putea sa cunoasca jucatorii. Aia cu Comisia Tehnica e de fatada. Presedintele este responsabilul. Am discutat cu Burleanu si el nu e rau intentionat. Problema sunt oamenii pe care si i-a ales”, a spus Rednic la Digi Sport.

Fostul international crede ca Romania ar fi putut obtine calificarea la Cupa Mondiala din grupa pe care am avut-o in acest preliminarii, dar este realist cand vine vorba de calitatea jucatorilor actualei generatii.

“Trebuie sa fim realisti ca nu avem jucatori cum erau in perioada noastra. Au limitele lor, dar se poate forma o echipa nationala buna. La ce grupa am avut noi, eu zic ca ne calificam”, crede Rednic.

Mouscron, echipa “Puriului” are un start foarte bun de sezon in Belgia, ocupand locul trei in clasament, cu 13 puncte din 18 posibile.



Rednic vorbeste despre eventuala preluare a nationalei