Echipa Nationala

Reactia lui Mirel Radoi dupa debutul la prima reprezentativa

Mirel Radoi n-a avut parte de un prim meci cu victorie pe banca primei reprezentative, insa acesta ramane optimist dupa 1-1 cu Irlanda de Nord pe teren propriu.

"In fotbal nu intotdeauna cea mai buna echipa castiga. Probabil ne-am relaxat in repriza a doua si din pacate ne-am lasat egalati.

"Ramanem cu determinarea jucatorilor, cu anumite lucruri pe care le-am pregatit la antrenament si le-am vazut in meci. Speram sa recuperam punctele peste trei zile.

"La fel cum si noi am pierdut nedrept doua puncte, cred ca putem recupera punctele in Austria.

"La golul lor putem spune ca am pastrat distanta in aceasta pandemie.

"Din pacate jocul a fost la indemana noastra, am avut superioritate numerica, e un rezultat nedrept. Am trimis si mingea in bara, iar la determinare n-am ce sa le reprosez baietilor.

"Trebuie sa avem o posesia mult mai progresiva, schimbarea de directie sa fie mai rapida", a spus Mirel Radoi la Pro tv.

Romania a remizat pe teren propriu cu Irlanda de Nord, scor 1-1, dupa ce a condus pana in minutul 88 si a evoluat in superioritate numerica mai mult de o repriza.

Peste trei zile Romania joaca in deplasare cu Austria, echipa care a invins Norvegia pe terenul acesteia, cu 2-1, in cealalta partida a Grupei 1 in Liga B.



Reactia lui Mirel Radoi dupa debutul la prima reprezentativa