Echipa Nationala

Răzvan Marin vrea la EURO 2024: „Nu îmi place să mă mai uit la televizor”

Sursă foto: FRF.ro

Internaţionalul român Răzvan Marin consideră că echipa naţională de fotbal a României va fi calificată în proporţie de 80% la EURO 2024, dacă va reuşi să obţină două victorii în meciurile cu Israel şi Kosovo, din luna septembrie, din preliminariile Campionatului European.

Marin a vorbit cu Federația de Fotbal în cantonamentul de la Empoli. Absent la meciurile din iunie din cauza unei accidentări, mijlocașul de 27 ani e aproape de revenirea pe gazon și promite că va fi apt pentru meciurile din septembrie.

El este al doilea cel mai experimentat tricolor în aceste preliminarii, în ceea ce privește numărul de selecții, după Nicolae Stanciu.

Răzvan spune că a sosit momentul ca România să revină la turneele finale: “Nu îmi place să mă mai uit la televizor. E momentul să facem performanță, avem vârsta optimă. În plus, de când sunt eu la lot, din 2016, niciodată nu a fost o atmosferă mai bună. Avem o șansă mare și trebuie să profităm. Cu două victorii în septembrie, vom fi calificați la EURO 2024 în proporție de 80%”.

„Vor fi două meciuri grele, dar trebuie să le pregătim cum trebuie şi să ne gândim doar la şase puncte din aceste două meciuri. Îmi doresc din toată inima să ne calificăm, pentru că am ratat două calificări de mondiale şi una pentru european”, a mai declarat el într-un interviu video pentru FRF.



Răzvan Marin vrea la EURO 2024: „Nu îmi place să mă mai uit la televizor”