Echipa Nationala

Raspunsul firmei care a montat gazonul pe Arena Nationala: ”E normal sa se intample asta”

Noul gazon de pe Arena Nationala, si cand spunem nou nu inseamna neaparat si bun, s-a rupt dupa doar o ora de antrenament al echipei nationale.

Pentru firma care s-a ocupat de montarea acestuia si care a garantat ca nu vor exista surprize neplacute la meciul cu Spania situatia este una cat se poate de normala.

”Este un gazon suta la suta natural, este firesc sa se intample lucru acesta. Au sarit fire de iarba de la crampoane, nu s-a spart, nu au sarit brazde”, a spus Stelian Dia, responsabilul cu gazonul de la Arena Nationala, intr-o interventie la Digi Sport.

”Gazonul in momentul de fata se prezinta bine. Nu avem umflaturi, brazde sarite, nici macar un colt nu este miscat de la locul lui. Este o uzura normala in urma a doua antrenamente”, a mai spus acesta.

Gazonul montat recent la Arena Nationala, al zecelea in scurta istorie a celui mai mare stadion din tara, a costat 240.000 de euro, bani alocati de Primaria Municipiului Bucuresti, adica ai contribuabililor.

Mai vorbim dupa meciul de joi seara cu privire la calitatea proaspatului gazon, dar probabil atunci se va spune ca uzura este una in limitele normale dupa 90 de minute intense.



Raspunsul firmei care a montat gazonul pe Arena Nationala: ”E normal sa se intample asta”