Echipa Nationala

Radu Stefan nu vine la nationala din comoditate

Acesta este verdictul pe care l-a oferit selectionerul Victor Piturca fundasului de la Lazio Roma, despre care spune ca a intentionat sa-i ofere banderola de capitan al echipei nationale.

“Ce-l intereseaza pe Reghecampf ca s-a dus Burleanu la Roma dupa Radu Stefan. Pai ce eu imi dau cu parerea despre selectia lui la Steaua? Am avut o discutie cu Razvan si am cazut de acord ca ar fi mai bine sa mearga el pentru a avea o eficienta mai mare. Sunt de acord ca un jucator nu trebuie rugat sa joace la echipa nationala. Ma bazam pe el, aveam planuri sa-l fac capitanul echipei nationale. Parerea mea ca el nu vine din comoditate la nationala. Nu-i place lui sa vina si gata. Are familie acum, dar daca el nu-si doreste pentru ce sa mai discut cu el”, a declarat Piturca la Dolce Sport.

Selectionerul a vorbit si despre Cristi Chivu, recent retras din fotbal din cauza accidentarilor repetate.

“Pe Cristi Chivu intr-un fel l-am inteles pentru ca el a fost atacat din toate partile. Este foarte greu mai ales prin ce a trecut el. A fost la un pas sa nu mai fie printre noi si probabil conteaza foarte mult. El e un sentimental, un baiat care sufera foarte mult. A venit accidentat si a jucat la echipa nationala. A jucat tot timpul bine”, a mai spus Piturca.



Radu Stefan nu vine la nationala din comoditate